5 praktische voordelen van een betonlook vloer

Als je nog op zoek bent naar een stoere vloer voor in je woning, winkelpand of kantoorruimte is een betonlook vloer absoluut een aanrader. Het oogt stoer, het is van goede kwaliteit en je kunt het gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast kun je allerlei interieur stijlen combineren met een betonlook vloer waardoor het tijdloos is. Nog niet overtuigd? We delen graag 5 voordelen van een betonlook vloer met je!

1. Alle kleuren zijn mogelijk

Je wilt natuurlijk een vloer waar jij je goed bij voelt en die jij echt mooi vindt. Hoewel een betonlook vloer over het algemeen goed in de smaak valt is de kleurkeuze toch iets persoonlijks. Dus of je nou liever een wat lichtere of een donkerdere vloer wilt, je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt!

2. Geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling

Het is mogelijk om een betonlook vloer over vloerverwarming of vloerverkoeling heen te leggen. Je kunt dus gewoon blijven profiteren van een warme, of juist een koele vloer.

3. Vloeistofdicht

De vloer is vloeistofdicht waardoor vloeistoffen bijna niet in het product kunnen trekken. Hierdoor is de kans op vlekken en viezigheid dus minimaal en de vloer blijft er ook voor lange tijd goed uitzien.

4. Makkelijk te combineren

Wanneer je een betonlook vloer hebt aangeschaft zul je merken dat de vloer makkelijk te combineren is met meubels en andere aankleding. Dit maakt het aankleden van je ruimte natuurlijk nog leuker! Zowel moderne, strakke meubels komen mooi uit maar ook de robuuste meubels van hout staan mooi bij de vloer. Hiervoor is genoeg inspiratie te vinden!

5. Krasgevoeligheid is minimaal

Je wilt je nieuwe vloer natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Doordat de betonlook vloer elastisch is, is de kans op krassen ook minimaal. Dit is zeker erg prettig wanneer de vloer in een winkelpand of kantoorruimte ligt waar veel over de vloer wordt gelopen.

De betonlook vloeren zijn bij Nextfloors in twee uitvoeringen te koop, de betonlook Flex en betonlook Nature. De keuze is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur maar van de kwaliteit kun je bij Nextfloors zeker zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *